Au Pair Select | English | English

Au Pair dossier


Gastouder dossier

Dossier

Wij verkopen dossiers niet dubbel en halen alle dossiers, na verkoop, van onze site af. U vist dus niet, samen met talloze anderen, in een vijfertje.
De au pairs op onze site zijn allemaal beschikbaar. Dit garanderen wij ook. Wanneer toch blijkt dat de au pair reeds met een ander gezin in onderhandeling is, krijgt u onmiddelijk het geld volledig teruggestort. U kan dus met een gerust hart het dossier van uw keuze aanschaffen.
Let op: De aanschaf van een dossier is in basis het verkrijgen van de contactgegevens van de au pair. Wanneer u een dossier aanschaft, zonder dat u van onze begeleiding gebruik maakt, bent u zelf verantwoordelijk over de volledigheid van de documenten die de au pair nodig heeft. Op de site van de IND (ind.nl) kan u de benodigde informatie vinden.
Meer informatie

Au Pair Garantie

Wij garanderen dat alle au pair op onze site beschikbaar zijn. Maar wat nou als de au pair wel beschikbaar is, maar niet zo me u klikt? Daarom de Au Pair Garantie! Voor E15,- kan u de au pair van uw dossier twee maanden lang exclussief benaderen, want wij verkopen nooit een dossier aan twee personen tegelijk. Wanneer u de au pair toch niet zo ziet zitten kan u, zonder moeite, uw dossier ruilen voor een ander dossier, of u krijgt uw dossiergeld terug! Hiermee dekt u alle risico's af.
Meer informatie

Au Pair Contract

Met een au pair contract kan u aantonen dat u met de au pair een 'gastgezin - au pair relatie' heeft en dat zij dus geen werknemer van u is. Hierdoor kan de au pair u niet achteraf aanklagen voor het niet betalen van het minimum loon. Natuurlijk krijgt u bij dit contract een goede uitleg hoe u dit contract moet invullen en waar u op moet letten. De contracten zijn in het Engels opgesteld.
Meer informatie